• Lid worden

  Wat leuk dat je interesse hebt in onze club! Graag leggen we je uit wat je kunt verwachten.

  Honkbal- en softbalseizoen
  Het buitenseizoen start tussen maart en april en is weersafhankelijk. We beginnen dan met de oefenwedstrijden. De competitie begint officieel in april. Er zijn thuis- en uitwedstrijden. Via de app van KNBSB kan je dit zien. De competitie loopt tot oktober (onderbroken door de zomervakantie). Het binnenseizoen is van januari tot aan maart en bestaat uit zaaltrainingen waar aandacht besteed wordt aan techniek en vaardigheden.

  Proeftraining
  Je mag drie keer gratis komen meetrainen om te zien of je het leuk vind. Je kunt je hier opgeven. Vermeld hoe oud je bent en dan maken we een afspraak. Onder het kopje teams lees je meer over de teams bij Amsterdam North Stars.

  Kleding
  Tijdens de proeftraining zorgen wij voor al het materiaal. Als je lid wordt, schaf je een aantal dingen zelf aan. Je coach kan je daar meer over vertellen, hier vind je informatie over de Amsterdam North Stars clubkleding.  

  Contributie
  Op deze pagina vind je informatie over de contributie en betalingsmogelijkheden. 

 • Aanmeldingsformulier nieuw lid Amsterdam North Stars

  Voornaam *
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Initialen
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!
 • Opmerkingen

  Bij voorkeur werken wij met automatische incasso voor de contributie. Geef in het veld 'Opmerkingen' aan of wij de contributie in 3 delen gedurende het jaar of in 1 keer per jaar mogen incasseren van het opgegeven IBAN-nummer.

  Door zich aan te melden, gaat u akkoord met de betaling van de contributie via automatische incasso van het opgegeven bankrekeningnummer.

  De incassomomenten zijn rond 1 april, 1 juni en 1 augustus van een jaar. Het jaarlidmaatschap wordt normaal rond 1 april afgeschreven.

  Wanneer u aanmeldt met Stadspas vermeldt dan het 19 cijferige nummer in het veld opmerkingen. Kijk ook naar de mogelijkheden via het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor een bijdrage in de contributie en aanschaf van materialen.

  Als er vragen zijn over de aanmelding stuur dan een email aan ledenadmin@amsterdamnorthstars.nl

  Dank voor de aanmelding en veel plezier bij Amsterdam North Stars!