• Corona updates

  Check het NIEUWS voor de laatste info
  Klik hier voor het PROTOCOL
  Check LINKS voor leuke tips om thuis te doen

   

 • Update contributie 2020

  Beste leden,
   
  Normaal zou het honk- en softbalseizoen op het punt van beginnen staan, maar we weten allemaal al enige tijd dat sporten en samenzijn er voorlopig niet in zit. Als bestuur van ANS willen wij nog maar eens benadrukken dat, hoewel buitengewoon frustrerend, deze maatregelen absoluut noodzakelijk zijn.
   
  We weten nog niet wanneer we weer kunnen starten met onze favoriete sportactiviteiten maar we rekenen minimaal op enkele weken van inactiviteit. We realiseren ons als bestuur dat dit lastige en onzekere tijden zijn, niet in het minst financieel. Normaal gesproken zouden wij per 1 april begonnen zijn met het innen van de (eerste termijn) van de contributie voor 2020. 
  Het bestuur heeft echter besloten om het innen van de contributie 2020 niet voor 1 juni 2020 te starten.
   
  In de komende weken hopen we meer inzicht te krijgen in onze uitgaven voor 2020; gaat bijvoorbeeld de gemeente de veldhuur aanpassen, gaat de KNBSB de bondscontributie aanpassen etc. We zullen vervolgens met betrekking tot (hoogte van) de contributie een zorgvuldige afweging maken en zullen in mei opnieuw met jullie in contact treden met verdere details over de contributie 2020. 
   
  Binnenkort zullen wij ook communiceren over een alternatieve vorm van onze Algemene Ledenvergadering die op 19 maart geen doorgang heeft kunnen vinden. 
   
  Wij hopen dat iedereen gezond is en blijft!
   
  Bestuur Amsterdam North Stars