• Sponsors

  Sponsoring

  Amsterdam North Stars is de honk- en softbalvereniging van Amsterdam Noord, waar breedtesport hoog in het vaandel staat. Wij verbinden mensen actief met elkaar en met de club, waardoor zij een leven lang betrokken blijven. We willen een stabiele vereniging zijn binnen onze sport, waarbij we mensen in beweging brengen en bijdragen aan een gezonde samenleving.

  We hebben de ambitie om een kwalitatief toonaangevende jeugdopleiding in Amsterdam Noord te bieden. Zodat de vereniging voor elk niveau plaats bied.

  Onze sponsoren leveren een essentiƫle bijdrage aan een stabiel financieel fundament van onze vereniging. Een fundament dat noodzakelijk is voor het realiseren van onze sportieve en sociale ambities. Wij zijn trots op de bedrijven en particulieren die Amsterdam North Stars sponsoren.

  Voelt u zich verbonden met onze club en wilt u dat uitdragen door ons financieel te steunen? Dat kan op verschillende manieren. Voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden.

  Meer weten?

  Neem contact op met : sponsoring@amsterdamnorthstars.nl

  Sponsor je eigen club!

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Amsterdam NorthStars, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Amsterdam NorthStars ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Amsterdam NorthStars.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je Amsterdam NorthStars ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Amsterdam NorthStars


  Voor jou een kleine moeite, voor Amsterdam NorthStars zijn het directe inkomsten.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanAmsterdam NorthStars. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Amsterdam NorthStars hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch Amsterdam NorthStars weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Amsterdam NorthStars is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Amsterdam NorthStars dan niets op.


  Waarom SponsorKliks?
  SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!