• Nieuwsbrief oktober

  Het seizoen 2020 zit er op en we hebben een kampioen!
  Het is een vreemd jaar voor ons allemaal en dat geldt ook voor ons wedstrijdseizoen. We konden pas laat beginnen met trainen en spelen, maar we hebben gelukkig, als zomersport, nog best veel wedstrijden kunnen spelen. Het mooie nieuws is dat we een kampioen in de gelederen hebben! Onze Pupillen 1 zijn afgelopen zaterdag, in achteraf het laatste weekend waarin nog gespeeld kon worden, kampioen geworden in de 2e klasse. Een prachtige prestatie waar wij hen van harte mee feliciteren. Het team had afgelopen zaterdag nog twee winstpartijen nodig om kampioen te worden en met een ‘dubbel’ op het programma was die mogelijk aanwezig. Nadat de eerste wedstrijd ruimschoots was gewonnen, bleef het lang spannend in de tweede wedstrijd, maar in de laatste slagbeurt sloegen onze pupillen genadeloos toe en kon het kampioenschap gevierd worden. Helaas zonder toeschouwers maar via een live wedstrijdverslag via YouTube kon iedereen, op afstand, er toch bij zijn.
   
  Gedeeltelijke lockdown om besmettingen terug te dringen
  Op 13 oktober zijn weer nieuwe maatregelen afgekondigd om het hoog opgelopen aantal coronabesmettingen terug te dringen. Deze maatregelen hebben consequenties voor ons als vereniging en we gaan wat sporten betreft weer terug naar het begin. Dit houdt in dat het laatste competitieweekend komt te vervallen en dat er boven de 18 jaar met niet meer dan vier personen getraind kan worden.
   
  De regels voor de sport zoals uitgeschreven op de website van de rijksoverheid wat betreft de sport staan hieronder kort weergegeven (na te lezen via deze link
   
  Sporten is alleen nog beperkt mogelijk:
  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
  • Uitgezonderd zijn: kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
   
  Contributie
  Nog niet alle leden hebben de contributie voor dit jaar betaald. Wacht niet tot er wederom een herinnering gestuurd moet worden, maar maak het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk over.

  Vrijwillige 1/3 betaling
  Zoals eerder aangekondigd kan iedereen het niet in rekening gebrachte 1/3 deel van de contributie vrijwillig te betalen. Deze vrijwillige bijdrage kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL76INGB0004700242 . Onze verenging kan echt alles wat er extra binnenkomt goed gebruiken!


   
  Klik hier om onze club te steunen **
  **)
   Groep  Geboortejaar  1/3 Contributie 
   G-ballers  n.v.t.  € 33,00
   B-ball  (geboren 2010 of later)  € 34,00
   Pupillen  (geboren in 2007/2008/2009)         € 41,00
   Aspiranten  (geboren in 2004/2005/2006)  € 44,00
   Junioren  (geboren in 2001/2002/2003)  € 51,00
   Senioren  (geboren voor 2001)  € 70,00
   Niet-spelende leden     n.v.t.   € 25,00
   
  Wintertraining
  Voor onze wintertrainingen hebben we weer een aantal zalen gereserveerd. Gezien de nieuwe maatregelen zullen volwassenen teams tot nader bericht echter nog niet met de wintertrainingen kunnen starten. Volg de berichtgeving op de website.
  De trainingstijden zullen ook in de KNBSB App en website worden getoond.
  Voorlopig zijn de volgende tijden en locaties bekend voor de senioren:

  Let op: boven de 18 jaar wordt er voorlopig dus niet getraind totdat er nieuwe versoepelingen komen.
  De jeugdteams zullen door de jeugdcommissie geïnformeerd worden nadat de indeling daar ook bekend is, komen deze ook in de KNBSB-App.
   
   
  Winteropslag
  De teamtassen en trainingspullen voor de zaaltraining zullen eind oktober in orde gemaakt moeten zijn. Vanaf 1 november zullen de overige spullen opgeslagen worden in een winterstalling. Wij vragen de coaches dit voor hun eigen team te coördineren en in de coach-app door te geven indien dit geregeld is.

  Spelregels en cursussen
  Op de website van de KNBSB staat een nieuw spelregelboekje, speciaal voor spelers, maar ook ouders, begeleiders, vrienden en familie die nog weinig kennis hebben van de sport, zodat zij de basisbeginselen van de regels leren. Klik hier voor de link.
   
  De volgende cursussen worden aangeboden:
   
  Scheidsrechter
  Zoals elk jaar willen we weer een scheidsrechtercursus organiseren. Opgeven via de coach of bestuur@amsterdamNorthStars.nl. Binnen de vereniging is het de gewoonte en regel om te scheidsrechteren bij elkaar. Dit gaat beter en met meer vertrouwen als je een scheidsrechtercursus heb gehad.
   
  Trainers-coaches
  De KNBSB start dit najaar nog met nieuwe cursussen voor ervaren trainers-coaches. Deze starten binnenkort. Je kunt je inschrijven voor een Trainer/Coach Level 3 of Trainer/Coach Level 4 opleiding via de KNBSB. Over vergoeding neem je contact op met het bestuur@amsterdamnorthstars.nl. Inschrijven via deze link. 

  Nogmaals, spelers en coaches Pupillen 1, van harte gefeliciteerd!!

  Keep safe en tot snel,
  Bestuur Amsterdam North Stars