• Voorjaar!! 

   
  Beste leden, donateurs, ouders en lezers van deze nieuwsbrief, 

  Hoewel de temperaturen nog niet helemaal op niveau zijn, hebben wij al wel mooie honk- en softbaldagen gehad na de aftrap van het seizoen en we hopen dat er nog veel mooie dagen komen in de 1e helft van het seizoen. 

   
  Kantine 

  Niet alleen is de kantine van binnen flink opgeknapt, ook in het assortiment van de kantine hebben wij veranderingen aangebracht. 

  Zo zijn de Cracker Jacks erg populair en een echte honkbalsnack! 

  Als er nog andere wensen zijn, laat dit dan weten. Dan kunnen we kijken of wij dat kunnen toevoegen aan het assortiment. 
   
  Verder houden wij de prijsontwikkelingen in de gaten en dat kan – helaas – er ook toe leiden dat wij tussentijds de prijzen in de kantine moeten aanpassen. 

   

  Veldverlichting 

  Helaas kunnen wij hier nog geen verdere update van geven. We wachten nog steeds op bericht van de Gemeente over de aansluiting op het elektranet. 

   

  Vacature voor Evenementencommissie 

  North Stars organiseert gedurende het seizoen meerdere activiteiten voor Honkballers, Softballers, G-ballers en voor de jeugd. We zoeken voor de evenementencommissie nog steeds mensen! Vele handen, maken licht werk! 
  Heb je interesse, laat dit dan weten via evenementen@amsterdambnorthstars.nl 

   

   

   
  Evenementen 2023 

  De evenementencommissie heeft voor 2023 alweer meerdere activiteiten gepland, waaronder: 

   
  27 mei 2023 

  Een toernooi voor U21 met muziek, lunch en gezelligheid! Kom gerust langs om te kijken en aan te moedigen. 
   

  16 juli 2023 van 11 – 13 uur 

  Een promotiedag voor jeugd van 6 – 18 jaar om de club en honkbal te promoten. Hopelijk kunnen wij op die manier ook nieuwe leden werven. 
  Bijgaande poster wordt daartoe ook rondgedeeld op scholen in Amsterdam-Noord. 
   
  Ken jij vrienden, vriendinnetjes, buurjongens /-meisjes, klasgenoten, die interesse hebben? Meld ze dan aan voor de promotiedag op 16 juli a.s.