• Beste leden,

  Wij sluiten 2021 opnieuw in een lockdown af, waardoor ook alle trainingsactiviteiten tot 15 januari a.s. in de zaal zijn geannuleerd.

  Wij hopen dat wij snel in 2022 weer kunnen gaan trainen en dat wij jullie allemaal in goede gezondheid snel weer treffen in de zaal of op het veld.

  Blijf gezond en heb Mooie Feestdagen met familie, vrienden of misschien wel alleen, omdat het nu niet anders kan.

  We sluiten het jaar af met een paar kleine mededelingen:

  -       Het project veldverlichting gaat nog steeds de goede kant op. Vergunning is verleend en de gemeente is druk bezig om alles te organiseren qua aanleg. Vertraging ligt bij de electriciteitsaansluiting via Liander en daar wordt hard aangewerkt, zodat wij hopen in de loop van 2022 gebruik te kunnen gaan maken van de verlichting.

  -       Leden die in 2022 niet meer willen honk- of softballen, vragen wij om voor 31 december a.s. op te zeggen via ledenadmin@amsterdamnorthstars.nl. Opzeggingen die later binnenkomen, kunnen ertoe leiden dat nog wel een deel van de contributie in rekening wordt gebracht.

  -       Leden die nog contributie hebben openstaan voor 2021 vragen wij om die zo snel mogelijk te betalen. Deze leden ontvangen daarover ook nog bericht.

  -       Leden die in de kerstvakantie wel met honk- / softbal bezig willen zijn, kunnen de spelregels trainen / oefenen via: https://www.honkbal-softbalmasterz.nl

  -       We hopen in het voorjaar weer een fysieke jaarvergadering te kunnen houden met aansluitend een borrel ter opening van het seizoen

  -       Per 1 januari 2022 dienen wij van alle trainers en begeleiders een (recente) VOG te hebben en zij dienen ook een gedragscode te ondertekenen, wat wij op dit moment aan het organiseren zijn. De betreffende leden ontvangen daarover nog bericht.
  Op die manier voldoen wij ook aan de voorwaarden, die de gemeente Amsterdam stelt aan haar sportverenigingen voor het creëren van een vertrouwde sportomgeving in de stad.

  Ten slotte willen wij als bestuur alle coaches, trainers, vrijwilligers en andere leden, of ouders van (jeugd)leden, die hebben bijgedragen aan het afgelopen seizoen van harte bedanken voor alle inzet. Zonder hen geen vereniging, dus draag ze ook in 2022 een warm hart toe voor al het werk dat zij verrichten.

  Fijne Feestdagen, een Goede Jaarwisseling en op naar 2022!

  Het bestuur