•  
   
  Nieuwe wijze van sponsoring
   
  Graag maken wij onze leden bekend met een nieuwe vorm van sponsoring: SponsorKliks.
   
  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Amsterdam NorthStars, zonder dat het jou een cent extra kost! 
  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd.nl , verstuur jouw kerstkaarten via Greetz.nl en NorthStars ontvangt hiervoor sponsorgeld in de clubkas. Of bestel cadeau’s voor de feestdagen via Bol.com en NorthStars ontvangt hiervoor sponsorgeld van de webwinkel! Zonder extra kosten voor jou of voor NorthStars. Veel grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, MediaMarkt & Booking.com doen al mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar NorthStars en wordt betaald door de webwinkel. En nogmaals, het kost jou niets extra!

  Wil je NorthStars ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-button op de website van Amsterdam NorthStars of via de app van SponsorKliks. Voor jou een kleine moeite, voor NorthStars zijn het directe inkomsten, die gebruikt kunnen worden voor de club. 

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van NorthStars. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert NorthStars hier direct van! Zo hebben we de afgelopen week al bijna € 15,00 aan sponsorgeld opgehaald.
  Zet de link in de favorieten van jouw browser, gebruik een Chrome-extensie of de SponsorKliks-app!

  Let op: geen commissie op boeken 
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

  Je blijft anoniem 
  SponsorKliks en NorthStars weten NIET wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor NorthStars is bedoeld.
  Dit is bekend, omdat jij via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat jullie de bestellingen die jij online doet alleen via de Sponsorkliks-link van Amsterdam NorthStars laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert NorthStars dan niets op.

  Waarom SponsorKliks? 
  SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten, die ze leveren, bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!
  SponsorKliks is ook partner van de KNBSB en wordt dus ook ondersteund door onze eigen bond!

  Ga jij nog bestellen voor Kerst of digitaal kerstkaarten versturen? Doe het dan via deze link en NorthStars profiteert! Dank vast namens de vereniging!
   
  De financiële supporters van onze club!