• Nieuws en protocol per 29-9

  Geen publiek meer bij sportwedstrijden

  Het kabinet heeft op 28 september 2020 bekendgemaakt dat er nieuwe corona maatregelen worden ingevoerd vanaf 29 september 2020. Voor de sport betekent dit dat er geen publiek bij wedstrijden en trainingen aanwezig mogen zijn en dat de sportkantine gesloten blijft.

  Uitgebreidere informatie op de site van de rijksoverheid:


  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport/

  In het kort:

  • Er mag nog gewoon getraind worden maar zonder publiek
  • Wedstrijden, zoals gepland kunnen nog gespeeld worden, zonder publiek. (zo lang er nog geen andere beslissingen door de KNBSB zijn getroffen)
  • Bij de trainingen en de wedstrijden mag geen publiek meer aanwezig zijn. Dat geldt dus ook voor ouders. We gaan weer terug naar de eerdere situatie, kinderen bij het hek afzetten en buiten de hekken wachten.
  • Een uitzondering op deze regel geldt voor chauffeurs van uitspelende jeugdteams (voor kinderen tot en met 17 jaar), die gelden als begeleiders en mogen dus wel blijven kijken. (Chauffeurs van thuisspelende teams mogen niet blijven kijken).
   Sporters die klaar zijn met hun training of wedstrijd dienen het terrein zo snel mogelijk te verlaten en mogen niet blijven kijken bij andere wedstrijden.
  • De kantine is gesloten, Het toilet mag wel gebruikt worden.

  Beste leden,

  Laten we zorgen dat wij als Amsterdam North Stars ons goed aan de nieuwe regels gaan houden. Het seizoen is bijna afgelopen en laten we de periode koesteren dat we ons behoorlijk vrij hebben kunnen bewegen bij de club en er wedstrijden gespeeld kunnen worden.

  Lees hier het nieuwe protocol geldig per vandaag