• Noord-Hollands Honk- en Softbal Jeugdkamp

  JEUGDKAMP 2021 – 15E EDITIE! 15 T/M 19 AUGUSTUS

  Het zomerkamp voor jonge honk- en softballers wordt in 2021 voor de 15e keer gehouden! Jaarlijks georganiseerd op de velden van B.C. the Herons is het Jeugdkamp een begrip in de Randstad. Onder leiding van bekende instructeurs zoals oud-international Jeroen Deken, voormalig hoofdcoach van L&D Amsterdam Brian Finnegan en gezellige teamcoaches worden er 5 dagen hard getraind, geleerd en vooral genoten. Het kamp is bedoeld voor iedereen tussen 8 en 16 jaar: beeballers, pupillen, aspiranten die zin hebben om vijf dagen lang bezig te zijn met hun favoriete sport. Ben jij er ook bij voor de speciale 15e editie?

  NAAR DE WEBSITE

   
   
  OVER HET JEUGDKAMP

  Van 18 t/m 22 augustus 2019 werd op de velden van de Herons in Heerhugowaard voor de veertiende keer het traditionele Noord-Hollands Jeugdkamp voor honkballers en softballers georganiseerd. Onder ideale weersomstandigheden werd er vijf dagen lang door een klein vijftigtal kinderen getraind, wedstrijden gespeeld en gekampeerd. Dit alles onder leiding van vele instructeurs die op hoog niveau honkbal of softbal spelen of hebben gespeeld.

  En het zijn niet alleen jeugdspelers van de Herons die deelnemen aan dit kamp, ze komen overal vandaan. In 2019 waren er 11 clubs, uit 4 provincies, vertegenwoordigd. Uit alle hoeken van de sport komen enthousiaste deelnemers voor een klein weekje honk- en softbalvakantie.

  Het Noord-Hollands Jeugdkamp heeft ook een ideale omvang. Volgens ouders is niet te grootschalig, waardoor het vooral heel gezellig en persoonlijk blijft. De kinderen voelen zich hier goed thuis, we zien veel deelnemers ieder jaar weer terug!

   

  “Wat niet eigenlijk. We hebben afgelopen zondag onze meiden naar het honk- en softbal kamp gebracht. Nu krijgen we thuis af en toe een app waarin ze alleen maar aangeven hoe leuk het kamp is. Verder zijn ze te druk met spelen daar hun spelletje maken vrienden en vriendinnen. Ze krijgen clinics, spelen wedstrijden en hebben enorm veel lol. Dit allemaal dankzij het mooie werk van de organisatie. Helemaal geweldig.”
  – Ouder van 2 deelnemers

  De manier waarop de kinderen van de verschillende clubs met elkaar omgaan is bovendien een voorbeeld voor veel andere sporten. Ab van der Lelie komt al meerdere jaren naar de Herons als vrijwilliger en trainer tijdens het jeugdkamp.

  “De gezelligheid en het respect voor de spelers van andere clubs kleeft echt aan deze sport. Dat maakt dit kamp ook ieder jaar zo’n feest. Ook als begeleiders en instructeurs beginnen we soms als onbekenden van elkaar aan dit kamp en na afloop zijn we vrienden voor het leven.”
  – Ab van der Lelie