• Met genoegen dragen wij Dick Keijer aan voor de erepenning van de KNBSB, een clubman in hart en nieren.  

  Dick is in 1978 als scorer begonnen bij de honk-en softbalvereniging ASC de Volewijckers toen zijn dochter Sandra begon met softbal en zijn zoon Eric met peanutbal. Na de derde wedstrijd van Eric was Dick al scorer. Van 1983 tot 1989 wasDick scorer bij Dames 1 waar Sandra speelde en hij heeft tot 1991 gescoord bij de interregio junioren en Heren1, de teams van Eric. In deze periode heeft hij ook een heel aantal scorercursussen op de club georganiseerd.

  Alhoewel zijn kinderen stopten, blee fhet veld lonken. Vanaf 1994 tot 2021heeft Dick intensief gescheidsrechterd op de club. De eerste periode bij Heren 1 waarbij hij gaandeweg ook softbal dames en heren is gaan doen, Dick heeft altijd veel waardering gekregen voor zijn objectieve calls. 

  Vanaf 1991 is Dick ook toegetreden tot het bestuur en is het met onderbreking van slechts een jaar penningmeester geweest waarbij elk jaar afgesloten werd met een batig saldo. 

  Tevens heeft Dick in verschillende periodes, voor de duur van totaal vijf jaar het penningmeesterschap gecombineerd met waarnemend voorzitterschap.  

  Toen in 2013 de Volewijckers fuseerde met de Meteoor, de andere honk- en softbalvereniging in Amsterdam Noord, en de Amsterdam North Stars het licht zagen, heeft Dick de fusiebesprekingen namens de Volewijckers geleid en werd hij direct gekozen in het eerste bestuur van North Stars, opnieuw in de rol van penningmeester. 

  Dit heeft hij tot 2021 volgehouden en ook de North Stars hebben onder zijn flnanciĆ«le bewind nimmer zwarte cijfers geschreven. 

  Al deze jaren heeft Dick zich immer innemend, vol verbindend en met heel veel energie en kwaliteit ingezet voorhonk- en softbal bij de Volewijckers en North Stars. 

  Inmiddels heeft Dick al zijn taken neergelegd om zo te kunnen genieten van een welverdiende oude dag waarbij hij samen met zijn vrouw Etta met een camper veel in Europa aan het reizen is en daardoor niet meer die constante factor bij de Amsterdam North Stars kan zijn.