• Geef jij ook?

  Van 4 tot en met 10 april 2021 vindt de nationale collecteweek voor Fonds Gehandicaptensport plaats.
   
  Omdat collecteren langs de deur momenteel niet mogelijk is, vindt de collecte digitaal plaats.
   
  Amsterdam North Starts ondersteunt de collecte graag, omdat wij zien hoeveel plezier onze G-honkballeden beleven aan het uitoefenen van hun sport. G-honkbal, een aangepaste vorm van honkbal en/of softbal en is een zeer geschikte sport voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Meer informatie over ons G-team staat op de website: https://www.amsterdamnorthstars.nl/g-team-handicapped-week-gemengd 
   
  Iedereen moet kunnen sporten met of zonder handicap: Niemand hoeft buiten spel te staan. Als vereniging bieden wij daar graag een platform voor.
   
  Van de collecte-opbrengst, die wij als vereniging ophalen, mogen wij 50% behouden voor de club.
   
  Doneer hier:
   
   
  en steun het Fonds en de Club.
   
  Deel dit bericht ook met familie en vrienden, want alleen samen staan wij sterk!
   

  Amsterdam North Stars helpt Fonds Gehandicaptensport in het bereiken van haar doelen door geld op te halen via een online collectebus. Elke gift, groot of klein is welkom!

  Wij collecteren omdat iedereen MET en ZONDER handicap moet kunnen sporten. Niemand hoeft buiten spel te staan! Onze G-ball teams zijn daarvan het bewijs: waar met veel plezier en enthousiasme wordt gehonkbald. Doneer en steun sporters met een handicap en steun onze vereniging: van iedere donatie is 50% voor de vereniging. Samen staan wij sterk en bieden wij iedereen de kans om te sporten!

  Wil je meer weten over Fonds Gehandicaptensport, lees het hier

  Wil je gelijk doneren? Klik dan hier

  Dank voor jullie bijdragen
   
  Amsterdam North Stars