• Heb je nog inspiratie nodig?

    Het boek is al even uit, maar voor wie van het genre Fantasy houdt, is dit een goede tip voor de feestdagen. Oud North Stars trainer Willen en Floris, spelere heren drie zijn het vader-zoon duo dat dit boek heeft geschreven. 

    De Zwaardmeesters is een serie over de belevenissen van een beroemd zwaard. Het verhaalt hoe het zwaard gemaakt wordt en wie de eerste gebruikers ervan zijn. Trahearn leert het vak van zijn vader, ontdekt nieuwe technieken en maakt vrienden en vijanden. Hij heeft de ambitie een zwaard te maken dat er nog nooit geweest is.

    Het genre is historische fantasy, het boek is bedoeld voor lezers van acht tot tachtig. Om het boek te schrijven hebben ze veel gelezen. Het landschap in het boek is aan hun fantasie ontsproten. ‘We hebben wel veldonderzoek gedaan in het westen en noorden van Engeland. Daar worden nog steeds veel lokale verhalen over sjamanen en zwaarden verteld. We hebben veel inspiratie opgedaan waar we onze fantasie mee konden voeden,’ zegt Willem.

    Leer hier het interview en bestel hier het boek

    Als je online je feestdagen cadeaus gaat bestellen, vergeet dan ook niet eerst even via de webpagina te gaan van Sponsorkliks. Als je via de Sponsorkliks naar bijvoorbeeld bol.com gaat, krijgt de club een percentage van je aankoop.