• 16-4-2020 / 16-4-2021

  Graag staan we stil vandaag bij Jan Voet. Hieronder de In Memoriam tekst die we een jaar geleden plaatsten. 

  De man die je niet vaak zag, maar er toch altijd was, is niet meer. Afgelopen week is tot ons immense verdriet Jan Voet overleden. Jan deed voor Amsterdam North Stars vele taken en nooit hoefde iemand erom te vragen; het was altijd geregeld. Wat een verlies dat Jan niet meer op het sportpark komt.

  De lijnen waren getrokken, wanneer hij geen ruzie had met de lijnenkar. En desnoods werd er op de wedstrijddag nog een keer extra de lijnen door hem getrokken. Wanneer de voorraad in het weekend dreigde op te raken in de Bullpen, pakte hij zijn fiets of auto en zorgde hij voor de aanvulling. Altijd tegen de laagste prijs.

  Jan was trots op onze vereniging en wij zijn trots op Jan.

  Ook zullen wij zijn expertise gaan missen. Jan was altijd bij de softbalwedstrijden aanwezig en gaf daarbij altijd zijn mening over het spel. Hij kon het meest genieten van verre klappen en wanneer een korte stop de bal niet goed genoeg verwerkte kon Jan zijn mond niet houden.

  Bij de Amsterdam North Stars zullen we hem missen. We hebben veel geleerd van Jan en zijn hem dankbaar voor zijn oneindige inzet.

  Wij wensen Martha, Robin en Jelly, Marjan en Martin en de kleinkinderen heel veel sterkte.

  Hou Jan in herinnering als de man die heel veel voor de sportieve tuindorper op het sportpark Tuindorp Oostzaan heeft gedaan.